Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


Allergia csomag
Allergia a szervezet téves immunválasza. Olyan anyag, molekula ellen védekezik, mely a szervezetre ártalmatlan és egészséges emberekben semmilyen tünetet nem okoz. Jellemző tünetek között szerepelhetnek a kiütések, foltok megjelenése a bőr felszínén, nehézlégzés, orrdugulás, tüsszögés és súlyosabb esetban akár úgynevezett anafilaxiás sokk is. Látod, az allergia nem játék! Mi pedig elhatároztuk, hogy szakkézett csapatunkkal segítünk Neked ebben az időszakban, hogy önfeledten élvezhesd a nyár minden percét! Összeállítottunk Neked egy Allergia Elleni Csomagot, amellyel hatékonyan veheted fel a harcot az allergia kellemetlen tüneteivel szemben! Hogy mit is tartalmaz a csomag? Négy csodás terméket, íme!

A Novosil gél megnyugtatja a kipirosodott bőrt, csökkenti a viszketést és a bőrirritációt, gyors fertőtlenítő és hűsítő hatást fejt ki a csípés helyén. Az Ocutein Sensitive szemcsepp azonnali és tartós enyhülést hoz a fáradt, száraz vagy érzékeny szemnek. Enyhíti az irritáció okozta kipirosodást. A Rinomaris orrspray gyorsan és az orrodat kímélve szünteti meg az orrdugulást. Végül, de nem utolsó sorban a Dassergo filmtabletta enyhíti az allergiás nátha tüneteit, például az orrdugulást.


Érdekel
A Zsongorkő Gyógyszertár Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zsongorkő Gyógyszertár Csapata