Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Barbi elmondja..
A Barbi elmondja minisorozatunk lényegi részét adja, hogy minden hónapban egy-egy akuális témakört végig járva, gyógyszerészeink által összeállított hiteles és szakmailag helyes anyagokat biztosítsunk a részedre. Fontosnak tartjuk, hogy Te olyan gyógyszerészi gondozásba részesülj, ami tényleges értéket ad a számodra. A Barbi elmondja felépítését tekintve, lejjebb görgetve kategóriákat találsz (pl. allergia). Az adott kategórián belül további érdekes videós tartalmak bújnak, így mindenképpen érdemes tovább kattintanod.

Ha elakadnál vagy szakmai kérdésed lenne fordulj online gyógyszerészünkhöz az oldal jobb sarkában található chat ablak segítségével. Gyógyszerészünk munkaidőben örömmel áll a rendelkezésedre. Ha tetszenek bejegyzéseink bátran kövess minket a Facebookon, ahol az érdekes tartalmak mellett szezonális akcióinkról is tájékozódhatsz. Szép napot kívánunk Neked!


A szeptember bizony megannyi meglepetést tartogat mind a gyermekeknek és bizony a legtöbb esetben a szülőknek is. A hosszú nyári szünet után a gyermek ismét iskolába megy és bizony ezzel egyidőben érdemes odafigyelnünk néhány a gyermeket érintő veszélyre is. Szeptember hónap az iskolakezdésről szól. A soron következő öt részes videó sorozatban olyan érdekes témákkal foglalkozunk, mint a gyermekkori láz és annak csillapítása. Szó esik majd a megfázásról és az influenzáról is, de a bárányhimlő is bizony terítékre kerül. Ebben a hónapban foglalkozunk az iskolai szorongással és a gyermekek körében kiemelten fontos témával a vitaminpótlással is. A témák közül sajnos nem maradhat ki a tetvesség és a rühesség kérdésköre sem. Szeptember hónapban is bőséges és izgalmas tartalommal készültünk. Barbi ismét elmondja!


Allergiás vagy és nem tudod, hogy merre indulj el az allergia szezon közepén? A hat részes mini sorozatunkban számos érdekes témával készültünk Neked, melyeken körbe haladva szinte mindent megtudhatsz erről a betegségről. Terítékre kerül a napallergia, kitérünk a rovarcsípésekre és elmondjuk azt is, hogy mi az oka annak, hogy az allergia elleni szerek álmosító hatásúak. Megküzdünk a parlagfűvel és eláruljuk, hogy mi is az a keresztallergia! Tarts Velünk!


A Zsongorkő Gyógyszertár Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zsongorkő Gyógyszertár Csapata