Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Védelem a nap ellen az URIAGE-al

Védelem a nap ellen az URIAGE-al
A napozás a nyári hétköznapjaink részét képezi. Mindenki szeret a Balaton parton, vagy a tengerparton egy napágyban napozni. Ha nem figyelünk oda, akkor viszont a túlzott napozás könnyen árthat a bőrünknek. Az alábbi leírásban pár tippet fogalmazunk meg, melyek segítenek elkerülni a napégést, valamint olyan Uriage termékeket mutatunk be, melyek kifejezetten a napozás alatt használhatóak a bőr védelmére.

APIVITA Natúrkozmetikumok - Bőrápolás a természet erejével

APIVITA Natúrkozmetikumok - Bőrápolás a természet erejével
Az APIVITA kozmetikumok természetes, a mediterrán növények értékes kivonatait, szerves illóolajokat, illetve ezek kombinációit, valamint a méhészet nyújtotta magas tápértékű összetevőket tartalmaznak. Az APIVITA készitmények 85-100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak. A termékek szilikontól, parabénektől, propilénglikoltól, ftalátoktól és ásványi olajoktól mentesek. Az APIVITA elsődelges célja a föld védelme, a csomagolásra, illetve promocióra használt anyagok mennyiségének a cssökkentése, és az újrahasznosított nyersanyagok használatának növelése. A termékek csomagolására az APIVITA környezetbarát anyagokat használ fel.

Prémium Egészségpénztár

Prémium Egészségpénztár
Évi 150 ezer forintot is megtakaríthat !

Milyen változást hozott az eRecept?

Milyen változást hozott az eRecept?
Hogyan tudja kiváltani? Mik az előnyei? Mit kell tudnia róla minden betegnek?
A Zsongorkő Gyógyszertár Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zsongorkő Gyógyszertár Csapata