Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

APIVITA Natúrkozmetikumok - Bőrápolás a természet erejével

APIVITA Natúrkozmetikumok - Bőrápolás a természet erejével
Az APIVITA kozmetikumok természetes, a mediterrán növények értékes kivonatait, szerves illóolajokat, illetve ezek kombinációit, valamint a méhészet nyújtotta magas tápértékű összetevőket tartalmaznak. Az APIVITA készitmények 85-100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak. A termékek szilikontól, parabénektől, propilénglikoltól, ftalátoktól és ásványi olajoktól mentesek. Az APIVITA elsődelges célja a föld védelme, a csomagolásra, illetve promocióra használt anyagok mennyiségének a cssökkentése, és az újrahasznosított nyersanyagok használatának növelése. A termékek csomagolására az APIVITA környezetbarát anyagokat használ fel.

Prémium Egészségpénztár

Prémium Egészségpénztár
Évi 150 ezer forintot is megtakaríthat !

Milyen változást hozott az eRecept?

Milyen változást hozott az eRecept?
Hogyan tudja kiváltani? Mik az előnyei? Mit kell tudnia róla minden betegnek?

Napozzunk okosan !

Napozzunk okosan !
Míg évszázadokkal ezelőtt a hamvas fehér bőr számított divatosnak, addig napjainkban a napbarnított. Jólesik a hosszú téli szürkeség és hideg után sütkérezni a napon,kikívánkozunk a szabadba, főleg a zöldbe és vízpartra és kedvünk is jobb lesz egy kis napsütéstől. A csapból is az folyik, milyen fontos a fényvédelem, hogy bőrünk védelméről sosem feledkezhetünk meg, ezért saját érdekünkben, jól tesszük, ha betartunk néhány napozási szabályt.
A Zsongorkő Gyógyszertár Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zsongorkő Gyógyszertár Csapata