Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Prémium Egészségpénztár

Évi 150 ezer forintot is megtakaríthat !

Milyen változást hozott az eRecept?

Milyen változást hozott az eRecept?
Hogyan tudja kiváltani? Mik az előnyei? Mit kell tudnia róla minden betegnek?

Napozzunk okosan !

Míg évszázadokkal ezelőtt a hamvas fehér bőr számított divatosnak, addig napjainkban a napbarnított. Jólesik a hosszú téli szürkeség és hideg után sütkérezni a napon,kikívánkozunk a szabadba, főleg a zöldbe és vízpartra és kedvünk is jobb lesz egy kis napsütéstől. A csapból is az folyik, milyen fontos a fényvédelem, hogy bőrünk védelméről sosem feledkezhetünk meg, ezért saját érdekünkben, jól tesszük, ha betartunk néhány napozási szabályt.

Legyőzhető a tavaszi fáradtság

Legyőzhető a tavaszi fáradtság
A tavasz közeledtével, éreznünk kellene, amint az ébredő természet feltölt energiával, mégis ezekben a kora tavaszi napokban, ahogy melegszik az idő, változik a légnyomás, úgy szervezetünk is változáson megy keresztül. A sötét és hideg téli hónapok után sokan bágyadtak, aluszékonyak, az emberek fejfájásról, szédülésről, ingerlékenységről panaszkodnak. Minden kellemetlen tünete ellenére a tavaszi fáradtság nem betegség, hanem a szervezet normális reakciója, amikor is a téli üzemmódról tavaszira vált át.
Weboldalunk még nem üzemel! Kérjük a kedves látogatókat, hogy ne adjanak le rendelést!
A Zsongorkő Gyógyszertár Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zsongorkő Gyógyszertár Csapata