Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


Milyen változást hozott az eRecept?

Milyen változást hozott az eRecept?
Hogyan tudja kiváltani? Mik az előnyei? Mit kell tudnia róla minden betegnek?

Prémium Egészségpénztár

Prémium Egészségpénztár
Évi 150 ezer forintot is megtakaríthat !

APIVITA Natúrkozmetikumok - Bőrápolás a természet erejével

APIVITA Natúrkozmetikumok - Bőrápolás a természet erejével
Az APIVITA kozmetikumok természetes, a mediterrán növények értékes kivonatait, szerves illóolajokat, illetve ezek kombinációit, valamint a méhészet nyújtotta magas tápértékű összetevőket tartalmaznak. Az APIVITA készitmények 85-100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak. A termékek szilikontól, parabénektől, propilénglikoltól, ftalátoktól és ásványi olajoktól mentesek. Az APIVITA elsődelges célja a föld védelme, a csomagolásra, illetve promocióra használt anyagok mennyiségének a cssökkentése, és az újrahasznosított nyersanyagok használatának növelése. A termékek csomagolására az APIVITA környezetbarát anyagokat használ fel.

Védelem a nap ellen az URIAGE-al

Védelem a nap ellen az URIAGE-al
A napozás a nyári hétköznapjaink részét képezi. Mindenki szeret a Balaton parton, vagy a tengerparton egy napágyban napozni. Ha nem figyelünk oda, akkor viszont a túlzott napozás könnyen árthat a bőrünknek. Az alábbi leírásban pár tippet fogalmazunk meg, melyek segítenek elkerülni a napégést, valamint olyan Uriage termékeket mutatunk be, melyek kifejezetten a napozás alatt használhatóak a bőr védelmére.
A Zsongorkő Gyógyszertár Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zsongorkő Gyógyszertár Csapata