Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavamPrémium Egészségpénztár

Prémium Egészségpénztár

 

 

 

Minden egyénileg befizetett forint után 20 % adókedvezménnyel élhet , így akár évi 150 ezer forintot is spórolhat saját vagy családja kiadásaiból, legyen az fogorvos, magánorvos, gyógyszer, szemüveg vagy  a gyerek pelenkája. A 20 % adókedvezmény már kisebb kiadásoknál is megtakarítást jelent, nem beszélve az olyan költséges kezelésekről, mint egy fogbeültetés vagy egy lézeres szemműtét !

Még egy érv : Segítünk a bajban ! Védőháló szolgáltatáscsomagunk háromféle egészségbiztosítással védi pénztártagjainkat, havi 85 Ft-ért ! 

23-féle kritikus betegség (pl.: rák, infarktus) előfordulása esetén 1 millió Ft-ig fedezi az egészségügyi kezelés költségét, CT és MR vizsgálatokat biztosít 10 munkanapon belül, évi 300 ezer Ft erejéig. Az egynapos sebészeti ellátás keretében pedig évi 300 ezer Ft-ig végezhetőek el műtétek magánellátásban.

 

Miért jó még ? Mert velünk egyszerű ! Nem bonyolítjuk az életét felesleges ügyintézéssel !

 

 

 

 

 

 A Zsongorkő Gyógyszertár Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zsongorkő Gyógyszertár Csapata