Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

A Zsongorkő Gyógyszertár 20 éve alakult Pécs nyugati városrészében. Kezdettől fogva a minőségi és eredményes betegellátást tekintettük fő feladatunknak és kerestük az ezt garantáló megoldásokat. Így lettünk tagjai a gyógyszerészi gondozást megvalósító gyógyszertárak körének, ahol a szűrőprogramok mellett vérnyomás-, vérzsír-, vércukor-, és testsúly-méréseketvégzünk és szigorúan szakmai alapokon álló információt kapnak betegeink.

A házi- és szakorvosokkal szoros együttműködésben végezzük betegeinknek a legoptimálisabb és költséghatékonyabb terápia kiválasztását, különösen az egymással egyenértékű készítmények esetében.

Monitorozzuk a beállított gyógyszerek hatását, elősegítve a páciensek együttműködését kezelésük sikeres megvalósításában. A beteggondozási folyamat e része egyre nagyobb jelentőséget kap, hiszen a jövőben csak azok a betegek számíthatnak magasabb összegű támogatásra, akik saját gyógyulásuk , gyógyításuk partnereivé válnak. Ebben nyújt segítséget gyógyszertárunk széleskörű szakmai információval és betegközpontú, empatikus ellátással.
Zsongorkő Gyógyszertár

Szeretnénk a hozzánk fordulóknak egészségtudatos szemléletet adni. Mindnyájunknak részt kell vállalnunk egészségünk megőrzésében, ezért a Zsongorkő Gyógyszertár nemcsak a már gyógyszerre szoruló beteg embereket várja, hanem az egészségeseket is, hogy így tovább élhessünk az egészség harmóniájában.

A Kulcs Patika hálózat tagjaként a kor kihívásait felvállalva folyamatosan megújulva kívánjuk szolgálni az egészségügyet és a betegek érdekeit. Tudomásul vettük, hogy vásárlóinknak nem csak a minőség, de a jó ár is számít, ezért folyamatos akciókkal várjuk a gyógyulást keresőket és az egészségüket megőrizni vágyó vásárlókat egyaránt.

Komoly hangsúlyt fektetünk kollegáink szakképzettségére, hiszen valljuk, a gyógyszertár magas szintű egészségügyi szolgáltatás színtere ahol az Ön egészsége a legnagyobb érték!

Árukereső.hu Árukereső.hu
made by Marketing Soul Kft. - Pécs
A Zsongorkő Gyógyszertár Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zsongorkő Gyógyszertár Csapata