Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Amorolfin-Teva 50 mg/ml gyógyszeres körömlakk - 2,5ml

Az Amorolfin-Teva hatóanyagként amorolfint tartalmaz (hidrokloridsó formájában), amely a gombaellenes gyógyszerek csoportjába tartozik.
Kategória Termékkategóriák FERTŐZÉSEK, ÉLŐSKÖDŐK Amorolfin-Teva 50 mg/ml gyógyszeres körömlakk - 2,5ml
Cikkszám 0031004246750
Méret 2,5ml
Listaár 3.906 Ft
/darab
-
+
KOSÁRBA RAKOM

Az Amorolfin-Teva hatóanyagként amorolfint tartalmaz (hidrokloridsó formájában), amely a gombaellenes gyógyszerek csoportjába tartozik.

Az Amorolfin-Teva-t a legfeljebb 2 körmöt érintő, a köröm felső vagy oldalsó részére korlátozódó (mint az alábbi 1. számú képen látható) gombás körömfertőzések kezelésére használják.

Ha a fertőzés tünetei inkább a 2. vagy 3. képhez hasonlóak, orvoshoz kell fordulnia.

Az Amorolfin-Teva a körömfertőzések előidézésére képes gombák széles körét elpusztítja. A körömgombásodás általában a köröm (fehér, sárga vagy barna) elszíneződését és megvastagodását, törékeny köröm kialakulását eredményezi, bár a megjelenése nagymértékben változó lehet.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

Dokumentumok

Betegtájékoztató - Amorolfin-Teva 50 mg/ml gyógyszeres körömlakk - 2,5ml
A Zsongorkő Gyógyszertár Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zsongorkő Gyógyszertár Csapata