Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Artelac CL szemcsepp 10ml

Túlzott tévénézéssel, fokozott monitorhasználattal könnyen megerőltethetjük szemünket, ami szemszárazsághoz vezethet. Hasonló problémák jelentkezhetnek kemény kontaktlencsék viselésekor is. Ez kellemetlen tünetekkel jár, égető, viszkető érzést okoz. Ilyenkor reflexszerűen megdörzsölnénk a szemünket, ez azonban nem a legjobb megoldás. Sokkal kíméletesebb a szemfelszín nedvesítése, a szemszárazság-érzés megszüntetése.
Kategória Termékkategóriák ORR,SZEM, SZÁJ, FÜL Artelac CL szemcsepp 10ml
Cikkszám 8880000127363
Méret 10ml
Listaár 1.760 Ft
/darab
-
+
KOSÁRBA RAKOM

Érdemes rövid időn belül helyreállítani a szem felszínét borító könnyfilm ideális méretű rétegét. Ezzel nemcsak a kellemetlen tüneteket szüntetjük meg, hanem a szem egészségét is óvjuk, és elkerülhetjük a szaruhártya károsodását.

Az Artelac® CL felfrissíti és megnyugtatja a szemet. Elősegíti a szemfelszín nedvesedését szemszárazság-érzés vagy a szem fáradtsága vagy a szemben jelentkező égő érzés esetén. Egyszerűen és könnyen használható, a szem felületére merőlegesen tartott tubus megnyomásával adagolható az alkalmazási előírásoknak megfelelően. Az Artelac® CL kemény kontaktlencsék viselése közben is alkalmazható, így nem kell kivennünk a kontaktlencsét és pihentetni a szemünket. Lágy kontaktlencsével ne használjuk együtt.

Ügyeljen arra, az üveget becseppentéskor függőleges helyzetben tartsa!

Gondoskodjék arról, hogy a cseppentőhegy ne érjen hozzá a kontaktlencséhez, a szeméhez vagy az ujjaihoz, illetve bármilyen más felülethez – ezáltal megelőzhető az oldat bármiféle esetleges szennyeződése. Tartsa az üveget a szeme felett – a cseppentőhegy lefelé nézzen! Juttasson egy csepp Artelac® CL oldatot a szemébe naponta 3-5 alkalommal, ill. szükség esetén gyakrabban!

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A feltüntetett árak kizárólag a weboldalról történő megrendelés esetén értendőek. A webáruházban leadott megrendelések házhoz is rendelhetőek, de díjmentes átvételi lehetőséget is biztosítunk patikáinkban. A pontos szállítási díjakról IDE kattintva tájékozódhatsz.
A Zsongorkő Gyógyszertár Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zsongorkő Gyógyszertár Csapata