Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

BepanGel sebkezelõ gél 50gr

A Bepangel “intelligens” sebkezelő hidrogél kisebb sebek, például horzsolások, vágások, égési sérülések vagy napégés ellátására javasolt. Azonnal csillapítja a fájdalmat hűsítő hatása révén.
Kategória Termékkategóriák BÕR BepanGel sebkezelõ gél 50gr
Cikkszám 0031004274893
Méret 50gr
Listaár 3.431 Ft
/darab
-
+
KOSÁRBA RAKOM

Nem csíp.Védőréteget képez, így segít a felülfertőződések megelőzésében.

Optimális nedvességtartalmat biztosít a sebnek, így csökkenti a hegképződés kockázatát.

Így alkot egy 4 az 1-ben, parabénmentes hidrogélt, ami gyors segítséget tud nyújtani a váratlan helyzetekben, az akut sebellátásban.

A szervezetünk egy sérülésre minél gyorsabb varasodással reagál. A var befedi a sérült bőrt és ezzel helyreállítja a mikroorganizmusokkal szembeni védőgátat. Ez azonban lelassítja a gyógyulási folyamatot, és jelentősen megnöveli a hegesedés esélyét, mivel az átmeneti varnak le kell válnia, mire az az új bőrrétegek kialakulnak. Ezért jobb, ha nem csak fertőtlenítjük a sebet, hanem nedvesen is tartjuk a gyógyulási folyamat során. Ezenkívül sok seb (például égési sérülés) kezdetben kiszárad, mielőtt nedvedzeni kezdene. Emiatt használnak „intelligens hidrogéleket”, mint például a BEPANGEL®-t: ezek hidratálással megakadályozzák a seb kiszáradását, ugyanakkor a nedvező sebek felesleges nedvességét megkötik. Csak a seb ideális nedvességtartalma előzi meg a varosodást és a bőr berepedezését, biztosítja a bőr optimális regenerálódását és akadályozza meg a hegesedést. A BEPANGEL® továbbá direkt hűsítő és nyugtató hatással is bír, míg a válogatott segédanyagok támogatják a hidrogél működését. Savas környezetet (alacsony pH-t) alakít ki, ami csökkenti a mikrobák elszaporodásának kockázatát a sebben. A száraz sebek BEPANGEL®-lel való fedése lezárja azokat, megakadályozva a nedvesség elpárolgását. Ez biztosítja az optimális hidratációt a seb gyógyulási folyamatai során. A nedvesen tartott sebek jobban gyógyulnak. A BEPANGEL® a seb mikrokörnyezetének szabályozásával közvetett módon elősegít a sebgyógyulást.

Összetétel

A BEPANGEL® egy “intelligens” hidrogél, amely szabályozza a sebalap nedvességtartalmát. Egy savas polimerből (karbomer) áll, aminek savasságát a karnozin (a bőrben természetesen jelen levő bázikus peptid) szabályozza. A karbomer felelős az elfertőződés megakadályozásáért. Összetétel: savas kolloid karbomer, karnozin, víz, nátrium-benzoát, kálium-szorbát

Használat

A sebkezelés előtt és után alaposan mosson kezet.

Az egyes sérülésfajták esetén való pontos alkalmazásról a használati útmutatóban olvashat.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A feltüntetett árak kizárólag a weboldalról történő megrendelés esetén értendőek. A webáruházban leadott megrendelések házhoz is rendelhetőek, de díjmentes átvételi lehetőséget is biztosítunk patikáinkban. A pontos szállítási díjakról IDE kattintva tájékozódhatsz.
A Zsongorkő Gyógyszertár Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zsongorkő Gyógyszertár Csapata