Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Mucofree 15 mg pasztilla 20x

A Mucofree 15 mg pasztilla (a továbbiakban: Mucofree pasztilla) ambroxol tartalmú, nyákoldó, köptető gyógyszer 6 évesnél idősebb gyermekek és felnőttek kezelésére. A Mucofree pasztilla a nyák besűrűsödésével és a köpetürítés zavarával járó heveny és krónikus légúti (pl. hörgő- és tüdőbetegségek) esetén alkalmazható a nyák elfolyósítására.
Kategória Termékkategóriák MEGFÁZÁS, HÚGYÚTI PROBLÉMÁK Mucofree 15 mg pasztilla 20x
Cikkszám 0031004273413
Méret 20db
Listaár 1.535 Ft
/darab
-
+
KOSÁRBA RAKOM

Ambroxol/köhögéscsillapítók

A Mucofree pasztilla és köhögéscsillapítók együttadásakor a csökkent köhögési reflex miatt veszélyes váladékpangás alakulhat ki, ezért ilyen kombinációs kezelést csak előnyök és a kockázatok gondos mérlegelését követően szabad végezni.

A Mucofree pasztilla szorbitot tartalmaz

Pasztillánként 366 szorbitot tartalmaz (megfelel 2,9 g/nap szorbitnak a maximális ajánlott napi adag alkalmazása esetén

6 12 éves gyermekek:

Az ajánlott adag naponta 2 3 szor (8 12 óránként) 1 pasztilla (megfelel 2 3 szor 15 mg/nap ambroxol hidrokloridnak).

 

Felnőttek és 12 évesnél idősebb serülők:

A kezelés első 2 3 napján 6 szor (4 óránként) 1 pasztilla (megfelel 6 szor 15 mg/nap ambroxol hidrokloridnak), majd naponta 4 szer (6 óránként) 1 pasztilla (megfelel 4 szer 15 mg/nap

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

Dokumentumok

Betegtájékoztató - Mucofree 15 mg pasztilla 20x
A feltüntetett árak kizárólag a weboldalról történő megrendelés esetén értendőek. A webáruházban leadott megrendelések házhoz is rendelhetőek, de díjmentes átvételi lehetőséget is biztosítunk patikáinkban. A pontos szállítási díjakról IDE kattintva tájékozódhatsz.
A Zsongorkő Gyógyszertár Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zsongorkő Gyógyszertár Csapata