Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Nyda Express fejtetű és serkeirtó + fésű

A NYDA express a hajas fejbőr fejtetű fertőzésének (pediculosis capitis) fizikai kezelésére alkalmazandó. Az utasításoknak megfelelően alkalmazott NYDA express a serkék és peték ellen is hatékony. Az oldat mélyen bejut a tetű, a serkék és a peték légzőrendszerébe, és azok fulladását eredményezi.
Kategória Termékkategóriák FERTŐZÉSEK, ÉLŐSKÖDŐK Nyda Express fejtetű és serkeirtó + fésű
Cikkszám 0031004272620
Listaár 3.120 Ft
/mililiter
-
+
KOSÁRBA RAKOM

A fejtetű fertőzés sikeres kezelése érdekében kövesse ezeket az utasításokat.

A NYDA express első alkalmazása előtt a mellékelt adagolópumpát rá kell csavarni az üvegpalackra. Ehhez vegye le a csavaros kupakot a palackról, és szorosan csavarja rá az adagolópumpát. A pertmetezőpalackot mindig álló helyzetben tartsa, máskülönben a pumpa nem működik megfelelően. Felhívjuk figyelmét, hogy az első felhasználáskor, vagy ha hosszabb ideig nem használják, a pumpát néhány lenyomással fel kell tölteni. Ha az adagolópumpát külön szeretné tárolni, javasoljuk, hogy űritse ki, és alaposan törölje át száraz ruhával.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A feltüntetett árak kizárólag a weboldalról történő megrendelés esetén értendőek. A webáruházban leadott megrendelések házhoz is rendelhetőek, de díjmentes átvételi lehetőséget is biztosítunk patikáinkban. A pontos szállítási díjakról IDE kattintva tájékozódhatsz.
A Zsongorkő Gyógyszertár Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zsongorkő Gyógyszertár Csapata