Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Wartner szemölcsirtó fagyasztó spray 50ml

A kézen és a lábon lévő közönséges szemölcsök kezelésére tervezték, amely kezelés két kiegészítő lépést tartalmaz az optimális előkészítéshez és utókezeléshez.
Kategória Termékkategóriák BÕR Wartner szemölcsirtó fagyasztó spray 50ml
Cikkszám 8880000222808
Méret 50ml
Listaár 5.969 Ft
/darab
-
+
KOSÁRBA RAKOM

A szemölcsök egyik emberről a másikra vagy egyik testrészről a másikra terjedhetnek a fertőzött területtel való közvetlen érintkezés során. A szemölcsök több mint 50%-a az első két évben kezelés nélkül eltünik. Mégis sokan döntenek inkább a kezelés mellett, mivel ezek a bőrelváltozások esztétikai problémát okoznak, a lábon lévő szemölcs fájdalommal is jár.

A Wartner hatékony és gyors, egyszerően alkalmazható krioterápiás eljáráson alapuló otthoni kezelés. Ha az eltávolítani kívánt szemölcs mérete meghaladja a 7,5 milimétert, keresse fel kezelőorvosát.

A Wartner azonnal lefagyasztja a szemölcsöt egészen a gyökeréig. Amikor a habszivacsrudacskát a szemölcsre nyomja, az elfehéredhet és eközben enyhe fájdalom és égő érzés jelentkezhet. A normális bőrszín visszatér, miután a habszivacsrudacskát leveszi a bőrről. A fájó égő érzés alábbhagy, majd néhány óra alatt teljesen megszűnik.

Miután a kezelt terület felenged, a bőr kipirosodhat. A fagyasztás eredményeként a szemülcs alatt néhány napon belül egy hólyag képződik ami szabad szemmel nem mindig láthatő. A következő 10-14 nap alatt a kezelt szemölcs fokozatosan eltűnik vagy leesik, és alóla új, egészséges bőrfelület kerül a fenszínre.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A feltüntetett árak kizárólag a weboldalról történő megrendelés esetén értendőek. A webáruházban leadott megrendelések házhoz is rendelhetőek, de díjmentes átvételi lehetőséget is biztosítunk patikáinkban. A pontos szállítási díjakról IDE kattintva tájékozódhatsz.
A Zsongorkő Gyógyszertár Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zsongorkő Gyógyszertár Csapata