Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Wartner Tyúkszem-eltávolító stift 4ml

A Wartner tyúkszem-eltávolító stift a megvastagodott bőr, illetve olyan bőrelváltozások, mint tyúkszem, továbbá súlyos vagy folyamatos, a bőrre tartósan háruló nyomás (pl. túl szűk cipő viselése) hatására kialakult bőrkemyényedés kezelésére szolgáló orvostechnikai eszköz
Kategória Termékkategóriák BÕR Wartner Tyúkszem-eltávolító stift 4ml
Cikkszám 8880000209564
Méret 4ml
Listaár 2.477 Ft
/darab
-
+
KOSÁRBA RAKOM

A folyamatos dörzsölés a bőrsejtek felhalmozódását erdményezi, amely megvastagodott és fájdalmas elváltozásokhoz vezet. A toll formájú applikátor nagy koncentrációjú tyúkszem-eltávolító gélt tartalmaz. A gél elősegíti a bőrsejtek megújulását, amely a bőr lehámlásához vezet. Ezek után új, egészséges bőr képződik, a megvastagodott bőr/tyúkszem pedig eltűnik. A tollformájú applikátor nagy koncentrációjú tyúkszem-eltávolító gélt tartalmaz. A gél elősegítí a bőrsejtek megújulását, amely a bőr lehámlásához vezet. Ezek után új, egészséges bőr képződik, a megvastagodott bőr/tyúkszem pedig eltűnik.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A feltüntetett árak kizárólag a weboldalról történő megrendelés esetén értendőek. A webáruházban leadott megrendelések házhoz is rendelhetőek, de díjmentes átvételi lehetőséget is biztosítunk patikáinkban. A pontos szállítási díjakról IDE kattintva tájékozódhatsz.
A Zsongorkő Gyógyszertár Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zsongorkő Gyógyszertár Csapata